FreshRecruitment
8 lente- en zomerbieren voor op het terras
Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.
Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.
Nu de zonovergoten dagen zich aaneenrijgen, is al duidelijk welke drankjes op het terras draaien als een tierelier.
Het illustere Café Ruk en Pluk in Amsterdam Oost heeft met Jaap van der Heijden een jonge nieuwe eigenaar die alles hetzelfde houdt, maar wel gaat afstappen van 'alleen cash'.
Heineken 0.0 en Affligem Blond 0.0 zijn sinds kort beschikbaar op reguliere tapinstallaties.
In het hart van Den Bosch, aan de Brede Haven, is Nevel gevestigd - een restaurant waar groente altijd de hoofdrol speelt en bier voor een verrassende twist zorgt.
Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.