Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal de Ziggo Dome het toneel zijn van een feest dat 15.000 horecaprofessionals samenbrengt om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Hospitality-ambassadeur is SVH Meestergastheer Marcel Swaghoven

Daily Trade Fair opent als jaarrond vakbeurs en inspiratieplatform voor hospitality

Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen.

Bidfood helpt horecaondernemers hun marge op peil te houden

Bidfood helpt horecaondernemers hun marge op peil te houden

Beursbezoekers van de Horecava konden niet om Bidfood heen. De horecagroothandel was op meerdere plekken te vinden met originele presentaties en bijzondere demonstraties. Hiermee profileren ze zich als partner van de ondernemer.

Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Bidfood en de Croquetten Boutique hebben overeenstemming bereikt over een overname van de Croquetten Boutique door Bidfood Nederland per 1 januari 2023.

Tweede editie Bidfood Horecafeest van het Jaar in uitverkocht Ziggo Dome

Tweede editie Bidfood Horecafeest van het Jaar in uitverkocht Ziggo Dome

'We zullen doorgaan' klonk het gisteravond luid galmend door de ZiggoDome, bij de opening van hét Horecafeest van het Jaar 2022 door Francis van Broekhuizen

Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?

De onzekerheid van beschikbare grondstoffen als graan of zonnebloemolie en de stijgende prijzen van voedingsmiddelen liggen aan de basis van de huidige voedselcrisis. Om met de gevolgen van die crisis om te gaan, zouden horecaondernemers een kleinere en meer flexibele menukaart moeten voeren, is één van de aanbevelingen van Bidfood.