Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal de Ziggo Dome het toneel zijn van een feest dat 15.000 horecaprofessionals samenbrengt om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Het evenement is niet alleen een viering van de horeca, maar ook een kans voor horecateams om samen met collega’s, leveranciers, topartiesten én elkaar een bijzondere avond te beleven. Bidfood, de drijvende kracht achter dit evenement, ziet het als hét moment om te proosten op samenwerking en vooruit te blikken op een nieuw jaar vol kansen.

Een avond vol spektakel

De avond belooft een groots feest te worden, met een spectaculaire openingsshow die de toon zet voor de rest van de avond. Net als voorgaande jaren zal de finale van “Wordt er nog gezongen in de horeca?” vooraf plaatsvinden, waarbij talent uit de horeca zijn of haar zangkunsten mag laten horen.
Daarna is het de beurt aan grote namen als André Hazes, Marco Schuitmaker en het altijd energieke Snollebollekes om van links naar rechts over het podium te gaan. Natuurlijk gaan we ook ‘Terug in de tijd’ met Yves Berendse.

De maandag is van ons

Ziggo Dome
Ziggo Dome

Het is voor Bidfood en de gehele sector bijzonder om elk jaar zoveel horecaprofessionals samen te brengen voor een avond vol muziek, gezelligheid en vooral saamhorigheid. Deze maandagavond draait volledig om de horeca en de sfeer belooft wederom ongeëvenaard te zijn.