'We zijn bij La Place op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers - met en zonder ervaring - en bieden hen een leuke, afwisselende baan aan in een groeiend, dynamisch bedrijf. Onze medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zichzelf volop te ontwikkelen en onze gasten blij te maken met heerlijke, huisgemaakte producten', vertelt Nico Donselaar, Senior Manager Human Resource. 'Als één van de grootste horecabedrijven van Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om professionals in het horecavak op te leiden.'
Werken en leren bij La Place
La Place biedt ook de mogelijkheid van werkend leren: dé manier om tijdens het werk een officieel landelijk erkend MBO-diploma te halen. Speciaal hiervoor heeft het bedrijf in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen verschillende opleidingstrajecten ontwikkeld, zoals de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL): een combinatie van werken en leren. Ook is er een intern opleidingstraject waarbij medewerkers tijdens een traineeship worden opgeleid tot afdelingshoofd of manager food.
30 jaar foodserviceformule
Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt de formule in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.