Horeca-toppers zingen in vol Ziggo Dome tijdens Bidfood Horecafeest

Horeca-toppers zingen in vol Ziggo Dome tijdens Bidfood Horecafeest

Horecaondernemers Dirk Jan Deelen, eigenaar van Gers Spijkenisse, Rhandy Bishop van De Bisschop in Deventer, Peter Swensson chef-kok van Hotel De Schout in Denekamp én Charlotte Fisser, locatiemanager van Le Theatre Hotel in Maastricht stonden maandag 16 december voor 15.000 man te zingen in Ziggo Dome tijdens het Horecafeest van het Jaar van Bidfood.

De vier finalisten van Wordt Er Nog Gezongen In De Horeca werden uitgenodigd om live op  het podium te zingen. Bidfood Directeur Dick Slootweg en Lange Frans brachten eerder de finalisten het goede nieuws.

Dirk Jan Deelen eigenaar van Gers Spijkenisse, Charlotte Fisser locatiemanager Le Theatre Hotel Maastricht, Rhandy Bishop eigenaar De Bisschop Deventer en Peter Swensson, chef-kok van Hotel De Schout wonnen een podiumplek tijdens het Horecafeest van het Jaar in de Ziggo Dome

https://www.youtube.com/watch?v=9ZG1WU63cCk

Op het programma stonden verder artiesten als André Hazes, Tino Martin, Glennis Grace, Jeroen van der Boom en de Snollebollekes. ‘Het was een topjaar voor de horeca’, zei Wim Stroes, regiodirecteur bij Bidfood eerder tegenover Misset Horeca. ‘Dat betekent dat er keihard gewerkt is, door iedereen in de branche. Ons succes als groothandel is onlosmakelijk verbonden met de prestaties van onze klanten. Daarom organiseert Bidfood een geweldig feest om het jaar knallend af te sluiten en de samenwerking te vieren.’

‘Op het feest zijn we met 15.000 horecaprofessionals onder elkaar, om met een drankje en veel vuurwerk te proosten op het voorbije jaar’, zegt Stroes. ‘Net voor de horeca te maken krijgt met de decemberdrukte reserveren we deze maandagavond voor alle harde werkers in de horeca.’ Het Horecafeest was exclusief toegankelijk voor klanten van Bidfood via Bidfood Xtra: die sparen via het membership. Gespaarde punten konden worden verzilverd voor gratis kaarten voor het horecafeest.

Komt er een vervolg?

Voor Bidfood was de organisatie van het feest een spannende aangelegenheid. 'We hadden bijna niet durven dromen dat het zo’n succes zou zijn. Toen alle kaarten al snel waren uitverkocht, waren we uitzinnig.' Gezien het grote enthousiasme onder horecaprofessionals voor het feest, is een tweede editie niet ondenkbaar. Of het Horecafeest een terugkerend event wordt, laat Stroes in het midden: ; We genieten nog volop na. Het was fantastisch om met zoveel mensen die ons horeca-DNA delen, onder één dak dit feest te mogen vieren. Mijn dank gaat uit naar alle bezoekers die samen met ons feestend en zingend het jaar hebben afgesloten.'