De (her)opening van restaurant De Molen in Kaatsheuvel wordt gemeld door het Brabants Dagblad. De nieuwe eigenaren zijn Robby Jonkers (26) en Dave Buskermolen (27), beiden afkomstig uit Waalwijk.
Michelinster
Begin juli sloot De Molen van gastheer Jerry van der Pluijm, in het bezit van een Michelinster, de deuren.
Wouter van Laarhoven
Chef-kok van het restaurant was Wouter van Laarhoven, die niet opnieuw plaatsneemt achter de kachel.
Ander concept
Wie de nieuwe chef-kok wordt, is volgens het Brabants Dagblad nog niet bekend. Wel laten de nieuwe eigenaren weten dat 'dit bijna rond is' en dat met het nieuwe restaurant vooral 'laagdrempelig willen zijn'.
Horeca-ervaring
Jonkers heeft een verleden bij De Molen, hij werkte er vier jaar in de bediening, zo is te lezen in het artikel.
Op dit moment is hij bedrijfsleider bij restaurant Vandrunen in Drunen. Buskermolen is manager bij de Waalwijkse zaken Hugo en De Luwte.