Bij Jaap in Assen is de derde werkgever van Almar Wessels in korte tijd. Voor De Hoefslag in Bosch en Duin werkte Wessels bij Basiliek* in Harderwijk.
'Bij Jaap is een informeel restaurant met een klassieke Franse keuken voor een goede prijs-kwaliteit verhouding,' laat Almar Wessels Misset Horeca weten. Op 21 oktober had Wessels zijn laatste werkdag bij De Hoefslag, zo schreef de sommelier op Facebook.
Zijn nieuwe betrekking bij Bij Jaap kwam Wessels op het spoor via twitter. 'Via dit medium werd ik gewezen op een vacature in Assen. 'Na een goed gesprek heb ik een avond meegelopen en dat verliep van beide kanten erg goed,' zegt Wessels desgevraagd. Hij werkt als gastheer/sommelier bij het restaurant in Assen. Wessels volgt Jos Hummel op. Deze vertrok afgelopen zomer naar Bitter en Zoet, hotel-restaurant in Veenhuizen.
Bij Jaap
De nieuwe werkgever van Wessels, Jaap Braaksma, werkte voor hij zelfstandig ondernemer werd onder meer bij La Belle Epoque, Onder de Linden in Aduard, De Heeren van Harinxma op Landgoed Lauswolt en bij 't Gerecht in Groningen. April vorig jaar nam Jaap Braaksma De Moriaan in Assen over en gaf het restaurant zijn eigen naam.