Vorig jaar december overleed Marcel Aerts’ tweelingbroer Rudie. De broers runden het restaurant bijna twintig jaar samen. Voor de 44-jarige Marcel Aerts is de gebeurtenis zo ingrijpend, dat hij geen toekomst meer ziet in het horecabedrijf.
‘De ziel was er bij mij uit. Ik kon niet meer verder’, laat Aerts optekenen in het Eindhovens Dagblad. ‘Twintig jaar waren we samen sterk. Mijn broer deed de keuken en ik het management. Rudie en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd: als jij wegvalt, stop ik. We worden vaak in één adem genoemd met de Treeswijkhoeve en de Karpendonkse Hoeve. We hebben hier allerlei BN’ers over de vloer gehad, van het koninklijk huis tot Bennie Jolink.’
Normandie wordt per 1 januari overgenomen door de Edwin van Zitteren. Samen met Aerts is Van Zitteren momenteel op zoek naar een horeca-exploitant die het pand wil huren. Hoogstwaarschijnlijk wordt de zaak onder dezelfde naam voortgezet.