Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch

Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch

Vanaf 1 oktober j.l. hebben René en Irene Oudesluijs de exploitatie van Boutique Hotel Mondragon overgenomen.

Het hotel, gelegen in het hart van Zierikzee, krijgt onder hun leiding een nieuwe impuls. Als chef-kok en mede-exploitant zal Bradley Deurloo vanaf 1 februari a.s. het restaurant Rootsch naar grote hoogten tillen.

De drie ondernemers zijn trots op hun Zierikzeese roots en willen met hun gezamenlijke ervaring het hotel en restaurant opnieuw op de kaart zetten, voor zowel toeristische gasten als locals. René en Irene brengen jarenlange ervaring uit de hospitalitysector mee. Boutique Hotel Helder

René en Irene Oudesluijs-Bijkerk zijn actief als horecaexploitant bij Boutique Hotel Helder in Renesse. Voor hen is het overnemen van de exploitatie van Mondragon een welkome aanvulling op hun huidige activiteiten. 'We zien kansen om Mondragon nóg verder te brengen en kunnen zo naast onze kustlocatie nu ook een stadslocatie op Schouwen-Duiveland beheren. Mondragon staat voor kwaliteit en daarmee past het ons als een handschoen,' aldus René Oudesluijs. Ze willen Boutique Hotel Mondragon omtoveren tot dé bestemming in Zierikzee, waar persoonlijke aandacht en comfort centraal staan.

v.l.n.r. René en Irene Oudesluijs, Bradley Deurloo.
v.l.n.r. René en Irene Oudesluijs, Bradley Deurloo.

Restaurant-exploitant Bradley Deurloo, een jonge en talentvolle chef met een liefde voor Zeeuwse smaken, neemt de keuken van Rootsch onder zijn hoede. Deurloo deed ervaring op in gerenommeerde keukens, waaronder De Librije.

Hij staat bekend om zijn passie voor seizoensgebonden gerechten met lokale ingrediënten zoals Zeeuwse oesters, zeewier en Noordzeekrab. Maar ook duindoorn, groenten van het Zeeuws land en kazen van Murre.

Het team wil de sfeer en charme van Zierikzee laten stralen in alles wat ze doen. 'We willen dat Mondragon met Rootsch een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu een weekendje weg bent of gezellig een hapje komt eten', aldus René.

Bekijk deze collectie

Financieel gezond

Bij het exploiteren van een horecazaak komt enorm veel kijken. Vooral op financieel gebied. In deze collectie staan tips & tricks om het rendement van je horecazaak te verhogen. Ook bevat de collectie kennisartikelen over financiering en (het voorkomen van) faillissement.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.