Chris Ververs

Redacteur Misset Horeca

Redacteur bij Misset Horeca. Voornamelijk actief als allround nieuwsredacteur. Dat betekent eigen nieuwsverhalen maken over de horeca, reportages schrijven en interviews afnemen. Nieuws over de branche? Neem dan contact met mij op.

Dutch Cuisine

Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord

Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.

Marketing

8 tips over gastbenadering waarmee je winst kunt maximaliseren

Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen schreven er een boek over: Essentiële horeca management strategieën voor de nieuwe generatie. Misset Horeca mag 15 tips weggeven. In dit eerste deel 8 tips over gastbenadering.

De drie uitbaters die Het Oude Dykhuys tot nog toe heeft gehad: links André Geerlings, in het midden de huidige eigenaar Alfred van Dijk en rechts Koos Plasmeijer.
Restaurant

Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt

In het pittoreske Lisserbroek, gelegen tussen de polders, bevindt zich restaurant Het Oude Dykhuys.

Maaltijdbezorging

Deze zaak is helemaal klaar met Thuisbezorgd: 'We laten ons niet meer uitknijpen'

Bij Istanbul Grillroom in Zwolle zijn ze helemaal klaar met maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl.

Frank van Meegen
Terras

Voorbereid het terrasseizoen in: hoe het werkt bij De Zoes in Helden

Hoewel er van een lentezonnetje nog lang geen sprake lijkt, is bij De Zoes in Helden de voorbereiding op het terrasseizoen al in volle gang

Leonardo Hotels

Leonardo Hotels start in Maastricht met reeks transformaties Eden hotels

Het Designhotel in Maastricht is de eerste van twaalf hotels dat getransformeerd wordt tot een Leonardo Boutique Hotel.

Café

Hoe Café D'n Brouwer al kwart eeuw succesvol is

Dorpscafé D'n Brouwer in Mariaheide weet met veel succes al vijfentwintig jaar gasten te trekken. Hun geheim? 'Het heeft in elk geval niks met de keuken te maken.'

Terras

Waarom Het Stadscafé in Apeldoorn klaar is voor het terrasseizoen

Met het terrasseizoen in aantocht is een gedegen voorbereiding essentieel voor horecaondernemers.

Van der Valk

Van der Valk koopt historisch hotel Cocagne in Eindhoven

Van der Valk heeft hotel Cocagne in Eindhoven voor vele miljoenen aangekocht.

Chef-kok

Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap

Van werken in sterrenkeukens naar een keuken in een oer-Hollandse coffeeshop.