Wok to Walk opent eerste sit down restaurant

Wok to Walk opent eerste sit down restaurant

Van Wok to Walk naar Wok to Dine: de keten heeft zijn zesde Amsterdamse vestiging geopend. Naast dat gasten hier terecht kunnen voor de to go wokgerechten, hebben ze bij het nieuwe Wok to Walk Restaurant ook de mogelijkheid om meer uitgebreid te tafelen.

Authentiek Aziatische klassiekers

Bestellen aan de counter is nog steeds een optie, maar bij Wok to Walk Restaurant kunnen gasten er ook voor kiezen om bediend te worden aan tafel. En daar hoort natuurlijk een ander menu bij dan bij de andere locaties. Naast de wokgerechten die je zelf kan samenstellen staan er ook Aziatische klassiekers zoals een Pad Thai of yakisoba op de kaart.

Daarnaast ook een selectie aan voorgerechten om te delen zoals huisgemaakte loempia’s, Dynamite Shrimps en Vietnamese Green Taco’s.

Een volledige restaurantervaring

Het restaurant heeft een terras om de hoek van de Albert Cuyp en serveert naast frisdrank en huisgemaakte iced tea ook alcohol.

Met de opening van hun eerste sit down restaurant in de Eerste van der Helstraat, middenin de Amsterdamse Pijp willen de ondernemers een extra dimensie bieden aan hun gasten: de bekende kwaliteit van Wok to Walk, een uitbreiding van het menu met authentieke Aziatische gerechten, met de optie voor gasten om zo lang te tafelen als je wilt.