Restaurant Chocolat verhuist naar Breda Botanique

Restaurant Chocolat verhuist naar Breda Botanique

Na een lange zoektocht naar de perfecte locatie verhuist Restaurant Chocolat naar Breda Botanique in de voormalige Chassé kazerne.

Ondernemer en chefkok Dorus Clement gaat zich met volle overgave storten op de nieuwe locatie van zijn restaurant Chocolat.

Restaurant Chocolat uit Breda is al sinds 2003 gevestigd aan de Torenstraat, in hartje centrum van Breda. Er is lang gezocht naar eenzelfde soort plek met binnen- én buiten mogelijkheden, de ondernemer kijkt uit naar de ontwikkeling van de nieuwe locatie bij Breda Botanique. Er gaat eerst stevig verbouwd worden, daarna zal de nieuwe locatie begin volgend jaar opengaan.

Breda Botanique

'Eindelijk hebben we de ideale plek gevonden om ons droomconcept helemaal naar onze wens uit te rollen. Breda Botanique is een prachtige locatie in de voormalige Chassé kazerne.'

Foto's Breda Botanique: Pim Top

'Er is voldoende parkeergelegenheid op de nieuwe locatie, pal naast hotel Botanique en op 2 minuten lopen van het Van Coothplein, kortom voor ons de perfecte plek. We hebben grote plannen. We kijken er enorm naar uit', aldus Dorus Clement.  

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.