De samenwerking markeert de start van het terrasseizoen in de Haagse binnenstad bij BlueBlood en Morritzz. Een dj verbindt op 31 maart de terrassen met elkaar, waarna gasten zowel hapjes kunnen bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood als Franse fusiongerechten van Morritzz. Iedere laatste vrijdag van de maand voegen de zaken hun terrassen op deze manier samen.
Bootjes aanmeren
Tevens kunnen bootjes aanmeren aan het grootste terras van de Mauritskade. Langsvarend publiek wordt tijdens de opening van het terras dan ook getrakteerd op een Patron tequila cocktail met een Nikkei-snack.
Samenwerking BlueBlood en Morritzz
Frank Uphoff, manager van BlueBlood: 'We kregen van gasten weleens de vraag of we een keer iets samen konden doen. Met het terrasseizoen in aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan. We openen dan ook het grootste terras aan de Mauritskade en het wordt een feestje. Met uitzicht op het water vieren we dat de lente is gestart en dat we weer heerlijk buiten kunnen gaan genieten wat wij en Morritzz te bieden hebben.’
Jubileum BlueBlood
Het Nikkei cuisine-concept BlueBlood bestaat 7 april één jaar. De combinatie en de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken staan bij BlueBlood centraal. Tijdens de zomermaanden wordt vanaf de jubileumdatum een speciaal terrasmenu geserveerd waarbij de beste Nikkei-specials zijn geselecteerd.
Foto’s: Pascale van Reijn