Bierbrouwer Brockhorster start crowdfunding voor Proeflokaal

Bierbrouwer Brockhorster start crowdfunding voor Proeflokaal

Bierbrouwer Bronckhorster Brewing Company start een crowdfunding voor een proeflokaal in Steenderen dat in april 2023 open moet gaan.

In een monumentaal pand in het hart van Steenderen wil bierbrouwer Bronckhorster Brewing Company een volgende stap zetten.

Het proeflokaal zal bestaan uit drie onderdelen: een café, een restaurant en een hotel.

Complete invulling

In het pand huist van origine een café, stammend uit 1836. Bierbrouwer Bronckhorster wil het proeflokaal in de sfeer van het authentieke bruincafé realiseren.

Daarnaast komt er een restaurant in het pand, waarvoor de bierbrouwer chef-kok Manuel Jansen aangetrokken heeft. In het café kan ook gegeten worden, maar het restaurant moet een uitgebreider en diverser aanbod bieden.

Manuel Jansen.
Manuel Jansen.

Tot slot is er nog het hotel waar vijf slaapkamers beschikbaar zijn. Net als de rest van het pand zullen deze volledig gerenoveerd worden, ieder met een eigen thema.

Crowdfunding

En om dit allemaal te realiseren is bierbrouwer Bronckhorster dus een crowdfunding gestart. Het doel is €500.000, met een minimaal bedrag van €300.000.

27 april 2023 is als openingsdatum geprikt voor het proeflokaal.

Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari

Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Mariusz Olesiński uit Woerden wint NK Lekkerste Pasta 2025

Mariusz Olesiński uit Woerden wint NK Lekkerste Pasta 2025

Chef Mariusz Olesiński van restaurant Viviamo in Woerden heeft de derde editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Hij verraste de jury met een reuze ravioli gemaakt met slechts drie hoofdingrediënten. Giovanni Carmelitano van Casalinga in Amsterdam won zilver en het brons was voor Ennio Zaccariello van Primo in Hilversum.

10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap

10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap

Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte weer een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.

Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari

Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.