BlueBlood heeft de deuren geopend in het centrum van Den Haag.
Met de opening is nu voor het eerst het Nikkei cuisineconcept in de Hofstad te beleven. Hierbij staan de combinatie en de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.
Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid.
Hoofdrol kreeft in BlueBlood
BlueBlood is geïnspireerd op de onderwaterwereld waarbij de kreeft het pronkstuk is. Niet alleen op de menukaart, maar ook in het design.
'We hebben met het team de afgelopen maanden keihard gewerkt om BlueBlood te realiseren', aldus Lewis McKenzie, general manager.
'Bij Nikkei draait alles om kwaliteit, ingrediënten en smaken. En niet alleen op de menukaart, maar ook op de cocktailkaart. We hebben de meest uiteenlopende en eigentijdse cocktails samengesteld waarbij we gebruik hebben gemaakt van ons eigen cocktail-lab.'
Nikkei cuisineconcept
De executive chef is Frank Uphoff en alle gerechten zijn om te delen en worden 'op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid'.
BlueBlood is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 00.00 uur voor lunch, borrel en diner.