Dit bijzondere hotel-restaurant staat te koop voor 3 miljoen euro

Dit bijzondere hotel-restaurant staat te koop voor 3 miljoen euro

Het in een voormalige Lutherse kerk gelegen hotel-restaurant Bizar Bazar in Arnhem staat te koop voor 3,3 miljoen euro. Horecamakelaardij Knook&Verbaas biedt het restaurant en hotel met 14 kamers aan.

Bizar Bazar wordt door de makelaar omschreven als 'een adembenemend mooi restaurant, grandcafé en partylocatie in één.'

Bezettingsgraad

Het boutique hotel met 14 kamer heeft een bezettingsgraad van 90 procent, zo vermeldt de makelaar verder.

De hotelkamers - luxe ingericht, voorzien van toilet, badkamer en aico - zijn gesitueerd in de kerk, hangend boven het middenschip en in de voormalige kosterswoning.

Speelse en kleurrijke inrichting

De voormalige Lutherse Kerk uit 1897 werd geheel in stijl verbouwd en gerenoveerd, waarbij de geschiedenis van het pand een belangrijke rol had.

De kerkbanken zijn op zeer originele wijze gebruikt voor de aankleding van het pand; ze zijn verwerkt als stoelen, tafels, bedden enz.

Het restaurant heeft een moderne, artistieke maar zeer luxe uitstraling. In de voormalige pastorie zijn 2 grote kamers welke gebruikt kunnen worden voor private party’s of vergaderingen. De kerk is een trouwlocatie en wordt gebruikt voor besloten dance en themafeesten, brunches en presentaties.

Reden verkoop

Het geheel staat te koop voor 3.300.000,00 euro.

Mirella Kreger, de eigenaresse van de zaak, wil de reden van verkoop van het pand niet geven, zo meldt dagblad De Gelderlander. Volgens de makelaar spelen de coronacrisis en financiele tegenslagen een rol.

Sibrecht Benning stond voorheen in de keuken van Bizar-Bizar.