In Roden komt Restaurant de Bakker en de Schenker (B&S) in een pand van een voormalige ijssalon aan de Brink. De eigenaren besloten te stoppen met de coronacrisis als reden.
B&S Meppel
In Meppel stond aan de Groenmarkt al een tijdje een nieuw pand (gasloos) met horecabestemming leeg en een eventuele koper haakte af. ‘Toen konden wij inspringen. De Groenmarkt is helemaal opgeknapt na de komst van een parkeergarage.’ De parkeerplaatsen op het plein maken plaats voor een groot terras
Roden kon direct open na de derde lockdown eind januari. Meppel zal half april volgen.
Identieke menukaarten
Het interieur van de drie vestigingen gaat erg op elkaar lijken met veel hout. Ook hanteren de drie restaurants een identieke menukaart. Kenmerkend zijn de vele gerechten die gasten kunnen delen. ‘Sharing, via fondue of planken.' B&S serveert zowel lunches als diner-gerechten op grote houten planken.’
Vos startte in april 2016 aan de Brink in Assen met haar restaurant. Twee jaar geleden vergrootte ze deze locatie door de aankoop van de buurman.