Ron Blaauw hoopt zo tijdens de huidige coronamaatregelen toch nog wat extra omzet binnen te halen. Op social media laat hij weten dat het ontbijten in ieder geval mogelijk is voor de komende drie weken. Bij succes wordt het wellicht nog verlengd.
Van wentelteefjes tot kaviaar
De menukaart is uitgebreid: van steak tartaar, eggs benedict en zalm, tot vers fruit, een emmer ijs, wentelteefjes en pancakes. Dit alles wel met een speciale twist. Voor de luxe 'ontbijters' is er als supplement kaviaar en truffel en kan het geheel worden geserveerd met champagne, of een cocktail. Daarnaast staan er verschillende sapjes op de kaart, waaronder 'Rons sapje' van gember, witte peen, kurkuma en gele biet.
Lunch en een vroeg diner
Veruit de meeste restaurants openen hun deuren - tijdelijk - wat eerder voor de lunch en laten gasten vervroegd dineren. Doorlopend open van 12.00 tot 20.00 uur is de variant die je het vaakst ziet. Soenil Bahadoer noemt dit de ‘dunch’. ‘We maken van de nood een deugd en verklaren hierbij het dunch seizoen voor geopend! Kom vanachter dat bureau, laat die boterhammen liggen en geniet bij ons van een heerlijke lunch of vroeg diner, oftewel een dunch.’