Dunkin' Donuts breidt uit naar het zuiden

Dunkin' Donuts breidt uit naar het zuiden

Na Amsterdam, Utrecht en Hilversum is Eindhoven de vierde stad die Dunkin' Donuts aandoet in Nederland. De opening van de nieuwe vestiging in Eindhoven markeert de start van de uitbreiding naar het zuiden van Nederland.

Het filiaal in Eindhoven is het elfde filiaal op Nederlandse bodem heeft geopend. ‘Dat Eindhoven een echte winkelstad is, maakt het de ideale plek waar een Dunkin’ Donuts thuishoort’, aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer in Nederland.

De eerste store in het zuiden is ingericht volgens de nieuwe internationale huisstijl, met retro aspecten zoals het klassieke Dunkin’ Donuts logo.

Een jaar gratis donuts

Op woensdag 11 april om 7:00 uur zal de vestiging in winkelcentrum Piazza feestelijk worden geopend en maken bezoekers gedurende de gehele dag kans op prijzen. Zo mag de allereerste bezoeker die in de rij voor de store staat, de winkel officieel openen en het lint doorknippen.

Verder gaat de opening gepaard met veel entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste honderd gasten krijgen een jaar lang gratis donuts.

Dunkin’ Donuts

De eerste Dunkin’ Donuts van Nederland opende in Utrecht.

Dunkin’ Donuts Tilburg

Een jaar geleden opende Dunkin’ Donuts haar eerste deuren in Nederland. Inmiddels zijn tien vestigingen op Hollandse bodem en staan er nog meer steden op de planning. In het derde kwartaal van dit jaar zal er ook een filiaal in Tilburg vestigen.

>> Lees ook >> Mijn snack: Donut Ice Cream Sandwich

Assortiment

Het assortiment van Dunkin’ Donuts’ bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en donuts. Het aanbod in de stores wisselt regelmatig en per seizoen biedt Dunkin’ Donuts limited edition donuts. Het bedrijf doet ook aan bezorgen.

In Eindhoven kunnen bezoekers bovendien hun eigen donut laten maken. De vestiging namelijk het ‘Create Your Own Donut’-concept, waarbij een donut volledig naar wens samengesteld kan worden.

Koffie

Dunkin’ Donuts serveert verder fairtrade gecertificeerde koffie van 100 procent Arabica-bonen en klassiekers als de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Op warme dagen is er ijskoffie, shaken tea, smoothie, Coolata of Cold Brew.

Dunkin’ Donuts wereldwijd

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, telt ruim 12.200 winkels in 45 landen. Europa zijn 240 winkels, gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.