Snackpoint introduceert ten eerste beef short ribs. Dat is te vergelijken met spare ribs, maar in plaats van het varken komen de short ribs van het rund. Dit vlees is in Nederland nog relatief onbekend, maar is in de Verenigde Staten erg populair. Naast short ribs heeft de formule ook spare ribs in het assortiment.
Pork shanks en pulled pork
Ook nieuw is de pork shank, bij ons ook bekend als spaakhammetje of beenhammetje. Pulled pork heeft Snackpoint al eerder in het assortiment gehad, maar wordt nu weer teruggehaald. De vleesgerechten worden in december als schotels geïntroduceerd, met frietjes of aardappelwedges, een salade, luxe mousse dessert en frisdrank.
Slow food
De producten worden geleverd door Slow Food Masters. Het vlees is twaalf tot veertien uur gegaard in traditionele Amerikaanse smokers boven appelhout. Vervolgens wordt het vacuüm verpakt en diepvries uitgeleverd. Het vlees is volledig e-nummervrij. Slow Food Masters is nu drie jaar actief in de Nederlandse horeca en catering. Snackpoint is de eerste formule die een dergelijk assortiment afneemt.