Kwalitaria blijft in beweging: twee nieuwe vestigingen over naar 4.0

Kwalitaria blijft in beweging: twee nieuwe vestigingen over naar 4.0
Yundong Woo van Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk

Twee Kwalitaria-ondernemers hebben hun vestigingen in de afgelopen maand verbouwd naar het nieuwste 4.0-concept. Ook voor de komende periode staan er diverse verbouwingen op de agenda.

‘Door het gebruik van natuurlijke materialen en een meer gastvriendelijke benadering, hebben we een plek gecreëerd waar je graag wat langer blijft zitten’, zegt Ronald Manasse, projectmanager Bouw & Verbouw bij Kwalitaria. ‘Groen, duurzaam en een gastvriendelijke uitstraling hebben de toekomst.’

Kwalitaria Walk-Inn Drachten

Kwalitaria Walk Inn in Drachten

Tijd voor vernieuwing

Na ruim zestien jaar in hetzelfde pand te hebben gezeten, vonden ondernemers Remy en Suzy Harpal van Kwalitaria Walk Inn in Drachten het tijd voor vernieuwing. Ze zijn inmiddels verhuisd naar een pand achter de oude zaak, die helemaal is opgebouwd volgens het nieuwste concept. ‘Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand doet’, zegt Harpal. ‘Om onvervangbaar te zijn, moeten we ons blijven onderscheiden, dat heeft ons gemotiveerd om te verhuizen en te verbouwen naar het Kwalitaria 4.0 concept.’

Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk

Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk

Onherkenbaar geworden

Ook de verbouwde Kwalitaria Waldhoornplein in Rijswijk van ondernemer Yundong Woo is wat betreft de inrichting onherkenbaar geworden: De winkel heeft de herkenbare moderne, groene uitstraling van het 4.0-concept gekregen, met de kenmerkende boom in het midden van de zaak.

Aanbod en inrichting

Het Kwalitaria 4.0-concept is in mei 2016 gelanceerd. Betere producten, een gevarieerder en gezonder aanbod, een gezelligere inrichting en een geregisseerde klantreis in de zaak zijn de ijkpunten. Op zit moment zijn 25 vestigingen opgebouwd volgens dit concept (van in totaal ruim 130 vestigingen). De komende maanden wil FFC nog meer vestigingen verbouwen, maar precieze aantallen kan het formulehuis niet noemen.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.