Chocoa organiseert masterclass voor barista's

Chocoa organiseert masterclass voor barista's

Chocoa organiseert voor de eerste keer een Masterclass speciaal voor barista's, horeca-eigenaren, chefs en chocolatiers.

Koffie en chocolade hebben veel overeenkomsten. Ook in de wereld van de cacaobonen zijn de origines onderscheidend en bepaalt ook het roosteren van de bonen hoe krachtig de chocolade kan smaken. De kennis van de barista, gecombineerd met die van de chocolademaker dat moet toch iets spannends opleveren!

In de Masterclass zal barista Peter Hernou geïnteresseerden meenemen in de wereld van koffie en cacao, chocolademaker. Mario Vandeneede vertelt hoe zijn eigen bean to bar chocolade tot stand is gekomen en maakt daar een chocoladedrank mee.

Nieuwsgierig? Met de kortingscode MXFYEVAV krijgen bezoekers 25% korting op de prijs voor deelname. De toegang tot de masterclass geeft tevens entree tot de Trade Fair van Chocoa. De kans om nog meer bijzondere chocolade te ontdekken en kennis te maken met de chocolademakers zelf.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.