Op het menu van Robert Kranenborg onder andere: een ‘Boulette de viande en croûte’ (broodje bal), een ‘uitsmijter Kranenborg’ en een ‘Pommes frites aux truffes parmesan’. Hij geeft bovendien de recepten van deze sterrenwaardige lunchgerechten prijs.
De restaurant take-over is een initiatief van Lotto en geïnspireerd op een commercial waarin meesterkok Robert Kranenborg, samen met truckers, de hoofdrol speelt.
Lunchmenu Robert Kranenborg
Amuse: Spiesje van gemarineerde kipsaté met huisgemaakte pindasaus
Hoofdgerechten:
Uitsmijter Kranenborg
Drie gearroseerde spiegeleieren, op een getoaste brioche bun, met dungesneden runderlende, brunoise van krokante aardappel, gebakken spek en waterkers
‘Jappie Dog’
Japanse hotdog, met wasabimayonaise, sesamdressing, sriracha en chips van nori
Boullette de viande en croûte
‘Broodje 50-50 bal’ (50 procent rundergehakt, 50 procent champignons), op croissant bun met mayonaise en zoet-zure komkommer, kropsla en rode ui.
Pommes frites aux truffes parmesan
Friet met versgeraspte parmezaanse kaas en olie van zwarte truffel.
Dessert: Affogato espresso met vanille-roomijs