Hiervoor zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Zo kunnen gasten samen met een jager wandelen door het bos en zelf wild spotten. In totaal zijn er vijf speciale arrangementen zoals een safari met de boswachter in een stoere jeep en een workshop met wild in de keuken. Ook is er een speciaal en sfeervol Kerstarrangement.
In het pop-up restaurant Avontuur in de Schuur staat gecertificeerd Nederlands wild centraal, want wat je van dichtbij haalt is lekker. Peter-Paul Swijnenburg, eigenaar van
Swijnenburg, meet & celebrate (Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Restaurant Bentinck), en zijn chefkok Tommy Janssen zorgen voor de inspiratie voor het menu dat Avontuur in de Schuur serveert. De ultieme wild-belevenis die Avontuur in de Schuur biedt past bij hun manier van werken: op een bijzondere plek, aandacht voor beleving en kwalitatieve en eerlijke producten.
Wild van het seizoen is een van de meest duurzame manieren van vlees eten. Het wildseizoen is daarom altijd al een grote inspiratiebron voor chef Tommy Janssen. Janssen: 'Bij restaurant Bentinck putten we uit wat de landgoederen van de Utrechtse Heuvelrug, de moestuin en het seizoen te bieden hebben. Samen met Avontuur in de Schuur spannen we ons, tijdens het wildseizoen, in voor de ultieme wild-belevenis midden in de natuur.
Leestip:
Wild verwerken van kop tot kont
De partners die van Avontuur in de Schuur een succes gaan maken zijn: Koninklijke Nederlandse Jagers vereniging, ’t Wildhuus Landelijke Decoraties, Sligro, Koninklijke Ruig wild en gevogelte en Heineken. Vanuit hun expertise leveren zij een bijdrage aan dit nieuwe concept. Het concept is bedacht en wordt uitgevoerd door Van der Linde Catering + Evenementen en Creative Sponsoring in samenwerking met Swijnenburg meet & celebrate.
Avontuur in de Schuur zal haar paviljoen opzetten in het Doornse Gat, een prachtig natuurgebied en onderdeel van ‘t Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Het restaurant is slechts acht weken open, van 1 november t/m 29 december.