Lars van Galen: 'Half juli werd ik gebeld door General Manager Raffaele Solferino, van het Grand Park Koddhipparu resort of ik beschikbaar zou zijn om te een week lang te koken voor de gasten van het resort. Ik hoefde natuurlijk niet te lang te denken.'Van Galen bedacht een exclusief menu met bijzondere producten uit dit gebied, gecombineerd met enkele eigen signatuur gerechten.
Een van de doelstellingen van DeGusteau groep, waaronder Restaurant ’t Lansink, Hengelo en Restaurant Ledeboer in Almelo vallen, is om meer activiteiten te ontplooien buiten de regio Twente. 'De Maladiven ligt niet naast de deur maar er komen vast weer kansen uit voor onze bedrijven', aldus Van Galen.
De Gusteau Groep is een Twents Hospitality groep bestaande uit de merken, Hotel-Restaurant ’t Lansink ( 1 Michelinster), Restaurant Ledeboer (Bib Gourmand) en heeft samenwerkingsverbanden met oa. het Museum Buurtspoorweg en lokale landgoederen. DeGusteau staat voor de ultieme eetbeleving op de mooiste locaties in Twente of daarbuiten.