Samen zullen zij de maatschappelijke missie voortzetten, zo meldt The Colour Kitchen. Vermaat heeft met de meeste opdrachtgevers afspraken gemaakt om de cateringactiviteiten op locatie voort te zetten. Arne en Bas Flantua, die altijd al franchisenemers waren van The Colour Kitchen Zuilen en The Colour Kitchen Oudegracht, gaan door met deze locaties onder de naam The Colour Kitchen. Ook de evenementcatering TCK On Tour zetten zij voort. Tot slot neemt Bartel Geleijnse met De Participatie Academie de activiteiten van opleiden en begeleiden over. Dit betekent dat De Participatie Academie doorgaat met het aanbieden van opleidingsprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 'Nieuwe partijen, maar met hetzelfde sociale hart en dezelfde maatschappelijke doelstelling.
In juni 2019 meldde de restaurantketen failliet te zijn. ‘Na meer dan 12 jaar ondernemen blijkt de spagaat voor ons als sociaal ondernemer te groot’, schrijft The Colour Kitchen op de website. De vestigingen blijven voorlopig wel open omdat de curator verwacht dat een doorstart kan worden gemaakt. De twee franchiserestaurants in Utrecht en de cateringtak Colour Kitchen On Tour vallen buiten het faillissement. In overleg met de curator bleven de restaurants gewoon open.
In juni 2019 meldde de restaurantketen failliet te zijn. ‘Na meer dan 12 jaar ondernemen blijkt de spagaat voor ons als sociaal ondernemer te groot’, schrijft The Colour Kitchen op de website. De vestigingen blijven voorlopig wel open omdat de curator verwacht dat een doorstart kan worden gemaakt. De twee franchiserestaurants in Utrecht en de cateringtak Colour Kitchen On Tour vallen buiten het faillissement. In overleg met de curator bleven de restaurants gewoon open.
Vestigingen
In totaal heeft The Colour Kitchen acht vestigingen, waarvan een deel inpandig bij een bedrijf of alleen voor lunch. Daarnaast verzorgt The Colour Kitchen bedrijfscatering.
The Colour Kitchen startte in 2007 als sociale onderneming. In de restaurants worden mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid voor een baan in de horeca.