Volg alle ontwikkelingen rondom de Horecava op deze pagina. Daarnaast verstuurt Misset Horeca iedere avond een speciale nieuwsbrief vanaf de beursvloer. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hier.
Energie besparen in de horeca? Acht tips op een rij
De Horecava in de Rai in Amsterdam besteedt deze editie opnieuw veel aandacht aan verspilling en duurzaamheid in de horeca. Op de beursvloer geeft energieleverancier Nuon tips om energie te besparen in de horeca.
Naar de besparingtips...
Sfeerreportage Foodmarkt op de Horecava 2018
De Foodmarkt op de Horecava 2018 biedt een groot aanbod van eigen bodem. Speciale aandacht is er voor groente en fruit in een op zich zelf staand paviljoentje. Hier presenteren verschillende (kleine) leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten.
Missethoreca.nl maakte een fotoverslag...
Innovatielab Horecava 2018: van G-shot tot bezorgdrone
De Horecava staat jaarlijks bol van nieuwe producten en diensten. Misset Horeca licht er een paar uit. Van oesterzwam snacks, G-shotjes tot een innovatieve bezorgdrone.
Bekijk hier alle innovaties...
Vanaf de Horecava: innovaties horeca 2018 op een rij
Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.
Nog een reeks innovaties...
Foto’s: Pop Up Bar Experience op de Horecava 2018
De Horecava 2018 kent een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties.
Een sfeerimpressie...
Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018
Natuurlijke tinten, structuren en reliëf in het servies, authenticiteit en ambacht. Dat zijn de trends in het servies voor 2018. De servies-stands op de Horecava 2018 zijn weer een genot voor het oog. Missethoreca.nl maakte het jaarlijkse rondje langs de serviesleveranciers.
Bekijk hier de foto's...
Actueel vanaf de Horecava 2018:
De Kweker lanceert Amsterdam Food Pitch
The Battle – Dobla Pastry Award live te volgen
Finalisten F&B Professional of the Year bekendgemaakt
Het Hooihuis Roosendaal Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018
Jorn Heikens op Future Hotello verkozen tot Talent of the Year
Sam Holtus verkozen tot Hotello of the Year
Horecava 2018: Tino Martin Nachtburgemeester van Nederland
Instock finalist voor Circular Award 2018
SHO ontvangt officiële SVH branche-erkenning voor horecaopleidingen
WineStein voor studenten Vakschool Wageningen
Spronk komt met nieuwe broodjessnijmachine op Horecava 2018
Verstegen lanceert als eerste vullingen voor 3D foodprint cartridges
Festa, een community voor chefkoks en culinaire liefhebbers is gelanceerd
Menno Post: ‘Koken met minder zout maakt je als kok heel creatief’
Remia presenteert ‘Smoking Hot Recipes’ tijdens Horecava
De Bierfabriek brengt bier in fles en plant brouwerij in Rotterdam
Yellowtail Kingfish wint Horecava Innovation Award
Latte art uit de printer; Ripples geeft koffie een gezicht
Heineken brengt Blade naar Nederlandse markt
Tork: ‘Kleur servet beïnvloedt smaakbeleving gerecht’
KHN: ‘Horecaomzet stijgt, maar ‘koek’ moet met meer partijen worden gedeeld’
Kookwedstrijden Horecava 2018:
Zilveren Koksmes voor Sebastiaan Schreuder van De Bloemenbeek*
Strijd om Zilveren Koksmuts losgebarsten op de Horecava
De Nederlanden wint Bronzen Koksmes op Horecava 2018
Team De Loohoeve uit Schoonloo wint De Gouden Koksmuts
De Gouden Koksmuts: ‘Dit is de koning van de kookwedstrijden’
Winnaars Lekkerste Wedstrijden:
Karim Hamouchi wint Lekkerste Broodje On the Move
Thomas Rijsbergen wint wedstrijd Lekkerste Wafel
Tom Duijndam wint Lekkerste Broodje Anders
‘The Basterd’ is Lekkerste Hamburger Finest van Nederland
‘New Dehli’ is Lekkerste Hotdog van Nederland
Iveau Arnhem slaat dubbelslag met winst Lekkerste Broodje Horeca
Aziatische burger is de lekkerste hamburger fastest
Ronald Biermans wint Lekkerste Broodje Catering
Zilte Zoen is lekkerste maaltijdsalade