Vivie Brandligt

Data-redacteur

Voor de redactie van Misset Horeca verzamel, analyseer en vertaal ik sitegegevens zodat zij beter aansluitende content kunnen maken voor de horecabranche. Daarnaast houd ik mij bezig met de redactionele planning en verzorg ik de verzending van de nieuwsbrieven.

Liveblog Horecava 2025: donderdag 16 januari
Liveblog Horecava 2025: donderdag 16 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties uit de horeca. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari
Liveblog Horecava 2025: woensdag 15 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari
Liveblog Horecava 2025: dinsdag 14 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Liveblog Horecava 2025: maandag 13 januari
Liveblog Horecava 2025: maandag 13 januari

Welkom bij de liveblog van Misset Horeca over de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste trends, innovaties en inspirerende presentaties. Van nieuwe producten tot sfeervolle impressies. Volg onze updates voor het laatste nieuws, interessante interviews en hoogtepunten live vanaf de beursvloer.

Een opvallende transfer in 2024: Guido Braeken verlaat restaurant Julemont* in Wittem.
Van keuken tot directiekamer: opvallende transfers in de horeca in 2024

De horecasector kent een dynamisch jaar vol interessante personeelswisselingen en nieuwe benoemingen. Van chefs die nieuwe uitdagingen aangaan tot directeuren die een frisse wind laten waaien in gerenommeerde hotels, er is volop beweging in de branche. In dit overzicht zetten we de meest opvallende transfers en benoemingen van het afgelopen jaar voor je op een rij.

Deze horecazaken openden in december 2024
Deze horecazaken openden in december 2024

Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset Horeca publiceert maandelijks een overzicht van nieuw geopende restaurants, (eet)cafés en hotels. Bekijk hieronder het overzicht van december 2024.

Deze horecazaken openden in november 2024
Deze horecazaken openden in november 2024

Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset Horeca publiceert maandelijks een overzicht van nieuw geopende restaurants, (eet)cafés en hotels. Bekijk hieronder het overzicht van november 2024.

Servais Tielman van Beluga Loves You in Maastricht
Hardste dalers Lekker 2025

Altijd pijnlijk: een hardste daler zijn in een ranglijst. Dit zijn de 8 hardste dalers in de Lekker 2025. De hardste daler is Vermeer in Amsterdam die 12 plaatsen gezakt is ten opzichte van 2024.

Rantrée in Maastricht  stond in 2024 op plek 100 en is nu niet meer opgenomen in de top 100 Lekker 2025.
Restaurants die uit de top 100 van Lekker 2025 vallen

Tien restaurants zijn dit jaar niet meer opgenomen in de Top 100 Lekker 2025. Lees hier om welke bedrijven het gaat.

Ranglijst Lekker 2025
Ranglijst Lekker 2025

Lekker 2025 is maandag 4 november gepresenteerd bij Parc Broekhuizen in Leersum. Bekijk hier de ranglijst met de honderd restaurants die een plekje in de culinaire ranglijst Lekker500 hebben weten te bemachtigen.