De chefs zullen tijdens de finale van het 43e ABN AMRO Tennis Tournament een lunch aanbieden in de loge van Bilderberg Ahoy. Alle vijf de topchefs zijn betrokken bij de totstandkoming van een keuken in een Bilderberg.
Sterrenregen
Erik van Loo** is naast chef van Parkheuvel ook supervising chef van het Rotterdamse Bilderberg Parkhotel, waar Richard de Vries chef-kok is. Stefan van Sprang** bepaalt sinds september 2015 de menukaart bij restaurant De Kersentuin van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Arjan Bisschop* kreeg afgelopen december zijn eerste Michelinster in zijn restaurant De Heeren van Harinxma, op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Tonny Berentsen* brak afgelopen jaar een record door de Michelinster van zijn restaurant De Kromme Dissel, van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, voor het 45e jaar op rij te behouden.
Het toernooi vindt van 8 tot en met 14 februari plaats in Ahoy Rotterdam.