Bobby Rust kookt met Albert Adrià

Bobby Rust kookt met Albert Adrià

Bobby Rust deelt op woensdag 13 januari zijn 'koude kant' met de Spaanse pastry chef Albert Adrià. Deze chef is bekend van het Catalaanse restaurant elBulli*** van zijn broer Ferran Adrià. Samen koken ze een diner bij Bridges, sterrestaurant van hotel The Grand  in Amsterdam.

Bobby Rust, chef de cuisine van Bridges* gaat op 13 januari de eerste drie gangen koken. De vierde, en tevens laatste gang, is van d ehand van Adria. ‘Het wordt een uniek dessert,’ zegt Rust over de laatste gang.

Tijdens de avond verzorgt Lotte Wolf, Wine Director van The Grand, de wijnen. Wolf is tevens als expert verbonden aan Misset Horeca. Lees haar eerste artikel hier. 

Het is mogelijk om deze speciale avond bij te wonen. Reserveer hier voor het 4-gangendiner à € 89,- per persoon inclusief aperitief, water, wijn en koffie of thee. Aanvang 19.30 uur.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.