Vincent van Vierzen van het Kruisherenrestaurant Maastricht verzorgt de amuses, Otto Nijenhuis van Restaurant Château St. Gerlach neemt het voorgerecht op zich, Raoul Goovaerts van Restaurant Pirandello creëert het hoofdgerecht en Hans Snijders van Restaurant Château Neercanne zal het dessert en ‘Gâteau du Château’ verzorgen.
Coördinatie
Van ieder huis zullen er ook leidinggevenden uit het bedieningsteam aanwezig zijn, zij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van het gastheerschap. Deze wordt gefaciliteerd door Arcus College Heerlen, Maastricht Hotel Management School en Mise en Place. 'Als Limburgs familiebedrijf vinden wij het belangrijk om deel te nemen aan het Glazen Restaurant. Onze deelname sluit naadloos aan op onze visie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarnaast is het voor onze chefs ook leuk om met z’n vieren in de keuken te staan en gasten te verwennen met hun culinaire vakmanschap. In deze setting is dit een unieke gebeurtenis voor zowel onze chefs als gasten. Het is een geweldig initiatief van Danny Keppels, Bob America, Andy Croonenberg en Xavier Cortenraedt.' zegt Camille Oostwegel jr., Directeur Business Development, over de deelname.