Italiaanse gastchef voor Hilton Garden Inn Leiden

Italiaanse gastchef voor Hilton Garden Inn Leiden

De Italiaanse chef Alain Rosica is vrijdag 13 november gastchef in het restaurant van Hilton Garden Inn Leiden, en kookt die avond Italiaanse gerechten.

Rosica bereidt onder andere traditionele Italiaanse lams- en zeebaarsgerechten. Hij maakte carriere in diverse toprestaurants waaronder De Librije in Zwolle waar hij in 2005 samenwerkte met Chef Jonnie Boer.

In Rome werkt Rosica in Ristorante Belvedere, en hij maakt graag de reis naar Nederland. ‘Ik vind de stad Leiden fantastisch. Ik vind het een eer om als eerste gastchef in Hilton Garden Inn Leiden de Italiaanse keuken te presenteren, aldus Alain Rosica.

Hotelmanager David Braithwaite kijkt uit naar deze Italiaanse avond, ‘ik ben meer dan blij met deze samenwerking en zie uit naar een culinaire avond waar Alain de Italiaanse sterren van de hemel kookt.’

Hilton Garden Inn Leiden beschikt over 173 kamers en vergader- en evenementenfaciliteiten. Het hotel werd door Tripadvisor in 2015 voor het tweede jaar op rij beloond met de Travellers’ Choice Award.