Een kleine brand met grote gevolgen,’ meldt het restaurant van Karl van Baggem. Sinds mei van dit jaar deel Van Baggem de exploitatie met de Brothers Horeca Groep van Marco en Rob Peek.
‘We hebben ambitieuze plannen om het interieur en het concept van De Hoefslag* aan te pakken. Hopelijk kunnen we gasten al dit najaar de ‘nieuwe’ Hoefslag laten ervaren,' meldt het sterrestaurant.
Na een intensieve schoonmaak en herstelwerkzaamheden opent het restaurant woensdag 26 augustus weer. De afgelopen 12 dagen is er met man en macht gewerkt om de Hoefslag schoon te maken en op te knappen. De bistro gaat 27 augustus weer open.
‘Soms waren er 30 tot 40 mensen tegelijk aan het werk. Gelukkig allemaal professionals die weten hoe ze zo’n klus moeten klaren,’ licht Marco Peek, mede-eigenaar van de Hoefslag toe. ‘We zijn blij dat het uiteindelijk nog meevalt en dat we woensdag weer open kunnen’ aldus Peek.
De brand was extra zuur voor de keukenbrigade van de Hoefslag. Na weken van voorbereiding waren zij juist 14 augustus klaar om te starten met een nieuwe kaart.