Kooktalent Geurds start in Rotterdam

Kooktalent Geurds start in Rotterdam

Topkok François Geurds, voormalig souschef van de Britse driesterrenkok Heston Blumenthal, opent een nieuw restaurant in Rotterdam. Geurds kwam vorig ...

De 33-jarige Geurds start medio december Restaurant Ivy in de havenstad. Hij doet dit samen met zakenpartners Dekselx / Oker B.V. uit Den Haag. Het nieuwe restaurant krijgt een warme, moderne uitstraling en biedt ruimte aan vijftig gasten.

De keuken baseert zich op de internationale keuken waarbij voornamelijk met biologische producten wordt gewerkt. De eetgelegenheid draait lunches en diners van dinsdag tot en met zaterdag.

Toegankelijk

Geurds is blij met de nieuwe uitdaging. ‘Het is fantastisch om de kans te krijgen je eigen zaak te openen. Het wordt helemaal zoals ik het wil; hip, trendy maar ook heel sfeervol en bovenal toegankelijk’, aldus Geurds.

De topkok is nog op zoek naar personeel is wil graag leerlingen in zijn keuken. Geurds: ‘Jongens en meisjes die het vak willen leren, ondersteun ik graag in hun opleiding. Ik vind het belangrijk om jonge mensen middels een goede begeleiding te laten zien hoe mooi dit vak is’.