De vestiging wordt gerund door franchisenemer Erik Jansen. Jansen is niet onbekend met de horecaformule noch met de Zwolse omgeving. Op slechts 200 meter afstand van het bezorgrestaurant runt hij het De Beren restaurant. Ook zijn nieuwe bezorglocatie bereidt De Beren klassiekers; van spareribs, burgers en saté tot zalmfilet en steak.
Bourgondische sfeer
Tijdens de eerste lockdown merkte Erik dat er een grote behoefte ontstond aan bezorging van zijn gerechten vanuit het De Beren restaurant. Het bezorgen en afhalen verliep zo goed dat hij al snel besloot om ook een bezorgrestaurant te openen.
'Ik wilde thuisblijvers in Zwolle nóg beter tegemoetkomen en hoe kan dat beter dan met een bezorgrestaurant? Door onze centrale ligging kunnen we niet alleen huishoudens goed bereiken, ook zijn we een ideale werkplek voor de jongeren in de buurt.'
Ook wanneer de restaurants weer volledig open mogen, kan Jansen het bezorgen en afhalen optimaal blijven aanbieden door de komst van het bezorgrestaurant. 'Na de lockdown focussen we ons in het restaurant weer volledig op de gastbeleving. Om die reden was een nieuwe locatie nodig die speciaal ingericht is om het bezorgen en afhalen te faciliteren.'