Château Wittem opende in februari 2020 na een rigoureuze verbouwing en onder leiding van een nieuwe eigenaar: de familie Wilden. Zij vond het tijd voor een nieuwe naam voor de onderneming, die tot die tijd bekend stond als Kasteel Wittem.
Tijd voor een volgend hoofdstuk
Nijenhuis werkte als chef de cuisine van het op de Franse keuken geïnspireerde restaurant Julemont. Château Wittem beschikt daarnaast over twaalf exclusieve suites en de Witham bar.
Op zijn Facebookpagina schrijft Nijenhuis dat hij ‘in goed overleg met Château Wittem is gestopt als chef de cuisine. Vanaf nu de focus op het volgende hoofdstuk! Let’s go!!!’
Gewerkt op hoog niveau
Wat die nieuwe stap in zijn carrière is, wil Nijenhuis (nog) niet kwijt. Hij werkte sinds 2018 in Wittem en stond voor die tijd in de keukens van onder andere La Butte Aux Bois in Lanaken, Het Arresthuis in Roermond, Beluga in Maastricht, Parkheuvel en Ivy in Rotterdam, Da Vinci in Maasbracht en De Leuf in Ubachsberg.