Voltaire, het restaurant van Parc Broekhuizen in Leersum waar Jacob Jan Boerma bij betrokken is, heeft maar liefst twee van de genomineerden aan het werk voor de Proefschrift Restaurants Awards.
The Wine & Food Association organiseert dit jaar de achtste editie van de showcases. Deze keer zal dit voor het eerst onder de noemer ‘Proefschrift Restaurants Awards’ plaatsvinden tijdens Gastronomie/Fine Food Professional op maandag 5 november 2018 in het Elicium van RAI Amsterdam. Voorheen was Van Lissum licentiehouder van GAult&Millau Nederland en werden de prijzen onder deze noemer uitgereikt.
‘Proefschrift Restaurants’ is ons nieuwe restaurant platform, dat tijdens deze dag zal worden gelanceerd. De kandidaten zullen middels de showcase strijden om de awards,’ aldus Van Lissum.
Nieuw is dat de winnaars per categorie nu op dezelfde dag als de showcase bekend gemaakt worden tijdens de Proefschrift Restaurants Awards uitreiking.
Genomineerden Proefschrift Restaurant Awards 2018
Talentvol gastheer/gastvrouw
Janine Kinderman - De Zeeuw - Haarlem
Marco Westra –Bridges - Amsterdam
Danny van Houten- Het Bosch - Amsterdam
Anne Spruijt-Hövels - De Burgemeester - Linschoten
Patricia Helleman - Zout&Citroen - Oosterhout
Talentvol sommelier
Laurence Reintjens- tot 2-10-2018 Breda daarna Beulings - Amsterdam
Geert Rutten- Manoir Restaurant Inter Scaldes - Kruiningen
Stefan Wierda –Merlet- Schoorl
Jesse Dean Bruijstens -Da Vinci - Maasbracht
Yvo Kwak - Voltaire -Leersum
Talentvol chef
Thijs Meliefste –Meliefste - Wolphaartsdijk
Thomas Diepersloot –Voltaire - Leersum
Takis Panagakis –Elea - Rijswijk
Vilmos Dohnal –Vermeer - Amsterdam
Jurgen van der Zalm –Vinkeles - Amsterdam