Na de eerste editie opent begin november Pop-up Restaurant Anderhalf voor vijftien dagen zijn deuren. Dit keer wordt neergestreken in de Mengfabriek van het voormalig Koudijs-Wouda. Op de eerste etage van de Mengfabriek, waar vroeger het voer voor de plofkippen werd gemaakt, worden de gasten nu gevoerd met de gekke ideeën van de ondernemers van De Spijsbereiders.
Tafelblad naar de keuken
Vijftien dagen lang is er plaats voor twintig gasten per avond aan de anderhalve tafel. De grote tafel bestaat uit twee tafelbladen waarvan het bovenste blad tijdens elke gang terug de keuken in zal glijden. Tijdens de vijfenhalve gang wordt de tafel steeds opnieuw ingegleden met daarop keer op keer een nieuw gerecht. De gerechten worden extra versterkt door de entourage van het pand en de aankleding van de telkens terugkerende tafel. Tijdens iedere gang wordt er een nieuw thema aan het licht gebracht waardoor de gehele tafel steeds anders is aangekleed. Het één versterkt het ander wat zorgt voor een optimale eetervaring.
De vorige editie was binnen anderhalve week uitverkocht, inmiddels is de kaartverkoop voor deze tweede editie gestart.