Hotelschool The Hague
Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega
ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega.
ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega.
Roger Gielen wil met Snackpoint maar één ding: een plek hebben in de hoofden van zijn gasten. De eigenaar en formulemanager biedt onderscheidende producten aan en komt met opvallende acties, want: 'Als je ogen wow zeggen tegen je mond en je mond bevestigt dat gevoel na het eten, dan heb je het als ondernemer goed gedaan.'
Roger en Marlie Gielen en team hebben Snackpoint Bunde heropend op een nieuwe locatie in het dorp. De nieuwe zaak is zes keer zo groot, heeft de inrichting van een bistro maar is nog steeds een traditionele cafetaria.
Met regelmaat zet Snackpoint nieuwe snacks succesvol in de markt. De jongste introductie is de Bacon Knakker. Raymond Knoors van Snackpoint Knoors verwacht veel van deze bijzondere Duitse braadworst.
De formule Snackpoint verwelkomt voor het einde van 2020 nog vijf tot zeven nieuwe ondernemers. Dat laat formuledirecteur Roger Gielen weten.
Cafetaria's koesteren hun afhalers, maar doen ook meer moeite om gasten te verleiden in de zaak te eten. De actuele interieurtrends voor de cafetaria: meer groen, storytelling en natuurlijke materialen. De industriële look blijft populair, al wordt de styling chiquer. 6 interieurtrends voor de cafetaria.