ProFri-bestuurslid Marcel van Veen en Menno de Koe van Snackpoint de Passage.
Horeca

Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega.

Ondernemen

Roger Gielen: 'Ik wil met Snackpoint in de hoofden van gasten zitten'

Roger Gielen wil met Snackpoint maar één ding: een plek hebben in de hoofden van zijn gasten. De eigenaar en formulemanager biedt onderscheidende producten aan en komt met opvallende acties, want: 'Als je ogen wow zeggen tegen je mond en je mond bevestigt dat gevoel na het eten, dan heb je het als ondernemer goed gedaan.'

Horeca

Snackpoint Bunde in nieuw pand en nieuwe stijl

Roger en Marlie Gielen en team hebben Snackpoint Bunde heropend op een nieuwe locatie in het dorp. De nieuwe zaak is zes keer zo groot, heeft de inrichting van een bistro maar is nog steeds een traditionele cafetaria.

Raymond Knoors van Snackpoint Knoors met de de Bacon Knakker.
Fastservice

De Bacon Knakker van Snackpoint Knoors

Met regelmaat zet Snackpoint nieuwe snacks succesvol in de markt. De jongste introductie is de Bacon Knakker. Raymond Knoors van Snackpoint Knoors verwacht veel van deze bijzondere Duitse braadworst.

Snackpoint Puth. Foto: Koos Groenewold.
Horeca

Snackpoint bezig aan eindsprint voor 31 december

De formule Snackpoint verwelkomt voor het einde van 2020 nog vijf tot zeven nieuwe ondernemers. Dat laat formuledirecteur Roger Gielen weten. 

Het interieur van Snackpoint Munstergeleen.
Interieur en Inrichting

Sfeer in de tent: 6 interieurtrends voor de cafetaria

Cafetaria's koesteren hun afhalers, maar doen ook meer moeite om gasten te verleiden in de zaak te eten. De actuele interieurtrends voor de cafetaria: meer groen, storytelling en natuurlijke materialen. De industriële look blijft populair, al wordt de styling chiquer. 6 interieurtrends voor de cafetaria.

  1. Snackpoint Munstergeleen heropend na verbouwing
  2. Snackpoint De Passage heropend in American diner stijl
  3. Verlenging van de corona-maatregelen: 6 reacties uit de cafetariabranche
  4. Lestie Dams aan het roer bij de nieuwste Snackpoint in Munstergeleen
  5. Positieve geluiden in de cafetariabranche tijdens coronacrisis
  6. Snackpoint De Passage: '50 tot 60 nieuwe klanten erbij'
  7. Cafetariaformules tijdens de coronacrisis: bezorging opzetten en informatie delen
  8. Cafetariaformules komen met gezamenlijk statement over de coronacrisis
  9. Snackpoint heeft primeur met Cola Curry
  10. Snackpoint viert 25-jarig jubileum in 2020
  11. Snackpoint De Passage lanceert bijzonder 'broodje Kika' van stagiaire
  12. Snackcorner Veendam is nu Snackpoint Veendam
  13. Snackpoint It Alde Sté van vervelende frietwagen naar sfeervolle cafetaria
  14. Mijn snack: vegetarische Smoky Texas Burger
  15. Visie van Roger Gielen, Snackpoint: 'Consument blijft zoeken naar veranderingen'
  1. Farm Frites gaat verse friet leveren: 'Dit wordt een game changer'
  2. Snackpoint De Gans verkocht; emotioneel afscheid voor ondernemerspaar
  3. 13 cafetaria- en fastfoodbedrijven in Horeca Top 100
  4. Snackpoint op plek 61 in de Horeca Top 100
  5. Horeca Top 100 2019 nummer 61: Snackpoint
  6. Snackpoint De Passage bestaat vijf jaar
  7. Roger Gielen van Snackpoint: 'We gaan ons breder profileren'
  8. Snackpoint introduceert nieuwe frietjes met topping
  9. Snackpoint lanceert plantaardige burgers en Turkse pizza's
  10. Upgrade voor Snackpoint De Gans dankzij Eetgoes.nl
  11. Snackpoint lanceert slow food assortiment
  12. Bente en Lestie van Snackpoint Puth sprakeloos na behalen derde plek
  13. Fabrikanten en cafetaria's bereiden zich voor op duurdere friet
  14. Horeca Top 100 2018 nummer 64: Snackpoint
  15. Snackpoint 't Hoekje viert 60-jarig bestaan