ProFri-bestuurslid Marcel van Veen en Menno de Koe van Snackpoint de Passage.

Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega.

Roger Gielen: 'Ik wil met Snackpoint in de hoofden van gasten zitten'

Roger Gielen: 'Ik wil met Snackpoint in de hoofden van gasten zitten'

Roger Gielen wil met Snackpoint maar één ding: een plek hebben in de hoofden van zijn gasten. De eigenaar en formulemanager biedt onderscheidende producten aan en komt met opvallende acties, want: 'Als je ogen wow zeggen tegen je mond en je mond bevestigt dat gevoel na het eten, dan heb je het als ondernemer goed gedaan.'

Snackpoint Bunde in nieuw pand en nieuwe stijl

Snackpoint Bunde in nieuw pand en nieuwe stijl

Roger en Marlie Gielen en team hebben Snackpoint Bunde heropend op een nieuwe locatie in het dorp. De nieuwe zaak is zes keer zo groot, heeft de inrichting van een bistro maar is nog steeds een traditionele cafetaria.

Raymond Knoors van Snackpoint Knoors met de de Bacon Knakker.

De Bacon Knakker van Snackpoint Knoors

Met regelmaat zet Snackpoint nieuwe snacks succesvol in de markt. De jongste introductie is de Bacon Knakker. Raymond Knoors van Snackpoint Knoors verwacht veel van deze bijzondere Duitse braadworst.

Snackpoint Puth. Foto: Koos Groenewold.

Snackpoint bezig aan eindsprint voor 31 december

De formule Snackpoint verwelkomt voor het einde van 2020 nog vijf tot zeven nieuwe ondernemers. Dat laat formuledirecteur Roger Gielen weten. 

Het interieur van Snackpoint Munstergeleen.

Sfeer in de tent: 6 interieurtrends voor de cafetaria

Cafetaria's koesteren hun afhalers, maar doen ook meer moeite om gasten te verleiden in de zaak te eten. De actuele interieurtrends voor de cafetaria: meer groen, storytelling en natuurlijke materialen. De industriële look blijft populair, al wordt de styling chiquer. 6 interieurtrends voor de cafetaria.