Hotelschool The Hague
Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava deelt Ray Klaassens, voormalig officier van de Special Forces en bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, inzichten over persoonlijk leiderschap en samenwerking.
De nieuwste generatie jongeren, zo tot ongeveer 23 jaar zijn een grote uitdaging voor de oudere generaties horecawerkgevers en leidinggevenden. Deze jongeren hebben namelijk veel hogere verwachtingen dan de oudere generaties, en zij zijn sneller gedesillusioneerd. Hoe stuur je ze aan en motiveer je ze om hun werk in de horeca goed te doen?
Alex Verburg (57) is eigenaar van de succesvolle horecazaken Gusto, Oliva, Post en Het Gemaal.
Uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector blijkt dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft bereikt.
Raymond Wilders, bekend van Formitable, heeft een nieuwe uitdaging. Samen met zijn team heeft hij een hr-platform gebouwd.