Hotelschool The Hague
FSIN: 'Kosten voor logistiek in dichtslibbende binnensteden nemen fors toe'
De kosten voor logistiek nemen naar verwachting fors toe en horecaondernemers betalen daarvoor ongemerkt een hoge prijs.
De kosten voor logistiek nemen naar verwachting fors toe en horecaondernemers betalen daarvoor ongemerkt een hoge prijs.
Ook in 2025 stijgen de bierprijzen weer. De gemiddelde brutoprijs van zowel 50-liter- als 20-liter-fusten pils stijgt per januari met 3 tot 6 procent, afhankelijk van het merk en type bier.
De koffieprijzen blijven in rap tempo stijgen en zitten inmiddels op het hoogste niveau in meer dan veertig jaar.
VHC ActiFood in Oosterwolde is 25 jaar geleden gestart met drie vrachtwagens, één magazijn en in totaal elf medewerkers.
Financiële controle is misschien wel het belangrijkste aspect in je horecaonderneming.
Als (bier)cafe heb je het relatief makkelijk wat glaswerk betreft. De brouwerij of bierleverancier verzorgt dat dan vaak. Maar als startend restaurant of wijnbar is het lastiger.