Cafetaria Doklanden in Delfzijl hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren

Cafetaria Doklanden in Delfzijl hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren

Cafetaria Doklanden heeft als hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren een maand vloeibaar frituurvet gewonnen.

Bieko Rindt restaurant De Kleischuur Gouda wint 'Minder Zout, Meer Smaak Award'

Bieko Rindt restaurant De Kleischuur Gouda wint 'Minder Zout, Meer Smaak Award'

Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium gestreden om de 'Minder Zout, Meer Smaak-Award' 2024.

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.

Bilderberg verduurzaamt ontbijt: andere verpakkingen en beter afvalbeheer

Bilderberg verduurzaamt ontbijt: andere verpakkingen en beter afvalbeheer

Bilderberg verduurzaamt het ontbijtaanbod. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame keuzes, waarbij vooral is gekeken naar verpakking, afvalbeheer en voedselverspilling.

Ramzy Group opent healthy fastfoodpoints op stations

Ramzy Group opent healthy fastfoodpoints op stations

Op de metrostations Weesperplein en Burgemeester de Vlugtlaan kunnen reizigers binnenkort bij healthy fastfoodpoint´s een gezonde maaltijd to go halen. Initiatiefnemer is horeca- en vastgoedondernemer Ramez Ramzy (29) van de Ramzy Group.

ProFri roept op tot dialoog: 'Wij zijn niet de oorzaak van gezondheidsachterstand'

ProFri roept op tot dialoog: 'Wij zijn niet de oorzaak van gezondheidsachterstand'

'Doet het kabinet de snackbar terecht in de ban?' Die vraag stond afgelopen weekend centraal in de rubriek 'De Kwestie' van De Telegraaf. ProFri-voorman Frans van Rooij mocht samen met een cardioloog op de stelling reageren. 'Als we niet oppassen dan worden snackbarhouders de nieuwe boeren'.