grow Recruitment
Cafetaria Doklanden in Delfzijl hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren
Cafetaria Doklanden heeft als hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren een maand vloeibaar frituurvet gewonnen.
Cafetaria Doklanden heeft als hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren een maand vloeibaar frituurvet gewonnen.
Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium gestreden om de 'Minder Zout, Meer Smaak-Award' 2024.
Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.
Bilderberg verduurzaamt het ontbijtaanbod. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame keuzes, waarbij vooral is gekeken naar verpakking, afvalbeheer en voedselverspilling.
Op de metrostations Weesperplein en Burgemeester de Vlugtlaan kunnen reizigers binnenkort bij healthy fastfoodpoint´s een gezonde maaltijd to go halen. Initiatiefnemer is horeca- en vastgoedondernemer Ramez Ramzy (29) van de Ramzy Group.
'Doet het kabinet de snackbar terecht in de ban?' Die vraag stond afgelopen weekend centraal in de rubriek 'De Kwestie' van De Telegraaf. ProFri-voorman Frans van Rooij mocht samen met een cardioloog op de stelling reageren. 'Als we niet oppassen dan worden snackbarhouders de nieuwe boeren'.