Merel Keizers en Stefan Hoogeveen, oprichters van Oliver Green
Openingen

Oliver Green breidt uit met derde vestiging in Amsterdam

Oliver Green, de snelgroeiende restaurantketen gericht op gezonde en duurzame maaltijden, opent binnenkort een derde vestiging in Amsterdam en kijkt verder naar landelijke uitbreiding.

Cafetaria

Cafetaria Doklanden in Delfzijl hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren

Cafetaria Doklanden heeft als hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren een maand vloeibaar frituurvet gewonnen.

Kookwedstrijd

Bieko Rindt restaurant De Kleischuur Gouda wint 'Minder Zout, Meer Smaak Award'

Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium gestreden om de 'Minder Zout, Meer Smaak-Award' 2024.

Catering

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.

Horeca

Bilderberg verduurzaamt ontbijt: andere verpakkingen en beter afvalbeheer

Bilderberg verduurzaamt het ontbijtaanbod. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame keuzes, waarbij vooral is gekeken naar verpakking, afvalbeheer en voedselverspilling.

Amsterdam

Ramzy Group opent healthy fastfoodpoints op stations

Op de metrostations Weesperplein en Burgemeester de Vlugtlaan kunnen reizigers binnenkort bij healthy fastfoodpoint´s een gezonde maaltijd to go halen. Initiatiefnemer is horeca- en vastgoedondernemer Ramez Ramzy (29) van de Ramzy Group.

  1. ProFri roept op tot dialoog: 'Wij zijn niet de oorzaak van gezondheidsachterstand'
  2. 'Snackbarverbod is gebaseerd op grachtengordelpolitiek'
  3. Oprichters SLA en YB in Food100: 'Geeft aan dat we impact maken'
  4. Kinderen eten gratis bij SLA: 'Past bij waar we voor staan'
  5. Pop-up expo Future Food in KIT Theater Amsterdam
  6. Relais & Châteaux promoot 'revitaliserende wonderplant'
  7. Saladebar SLA: 'Voeding als medicijn'
  8. Duurzame ambities Ikea: 'Plantaardige balletjes verkopen even goed als vleesvariant'
  9. Fastfoodsector fel tegen minimumleeftijd: 'Betutteling'
  10. Chef Justin van Doorn gaat koken voor jongeren met problemen
  11. Staatssecretaris 'hoopt wildgroei fastfoodketens te bestrijden'
  12. Kabinet wil met wet rem zetten op fastfood
  13. Eerste vestiging Freshly Chopped opent in Leiden
  14. Iers franchiseconcept Freshly Chopped naar Nederland; primeur voor Leiden
  15. Domino's introduceert Nutri-Score: 'Past bij ambitie om transparant te zijn'
  1. Ter Marsch & Co zet 'low carb fit buns' hamburgers op de kaart
  2. Saladebar Sla wil verder groeien en zoekt franchisenemers
  3. Het menu van de toekomst
  4. Poké Perfect opent drie nieuwe filialen en wil blijven uitbreiden
  5. Appèl wil 30 Foodmaker restaurants in Nederland
  6. Pro Friet Manifest tegen demonisering van frietzaken
  7. Nieuw 'bewust' horecaconcept Efteling: De Betere Keuze
  8. Anouk Snelders op Terras Kickstart: 'Praktische tips voor gezonde, makkelijke en smakelijke terraskaart'
  9. Restaurant Peek biedt dieetboxen tegen coronakilo's
  10. Cateraar Stapfoods tekent akkoord voor gezonde voeding op scholen
  11. 'Coronamaatregelen zorgen voor bewuste en selectieve consument'
  12. Zo maak je een gezonde maaltijd voor ouderen
  13. Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket
  14. Yoghurt Barn gaat klimaatpositief ondernemen
  15. Eazie maakt handige rekensom en presenteert 8,5 miljoen vegetarische combinaties