Noah Wynants & Jonnie Boer (fotocredits Pieter D'hoop)

Wynants (De Librije) en Guitton (Ciel Bleu) strijden om titel beste jonge chef

Twee chefs van Nederlandse restaurants strijden dit jaar om de titel beste jonge chef in de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/2025. Noah Wynants (De Librije***) en Victor Guitton (Ciel Bleu**) koken op 4 november 2024 in de regionale finale van de internationale chefscompetitie. In deze wedstrijd gaat S.Pellegrino op zoek naar het grote aanstormende talent in de gastronomie.

Mike Klaassen, Chef de Cuisine, Ciel Bleu Restaurant.

Mike Klaassen nieuwe chef de cuisine Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van Chef de Cuisine in de keuken van tweesterrenchef Arjan Speelman.

Noël Vanwittenbergh ontvangt Lifetime Achievement Award van Gault&Millau

Noël Vanwittenbergh ontvangt Lifetime Achievement Award van Gault&Millau

Noël Vanwittenbergh, sommelier van Ciel Bleu** heeft van restaurantgids Gault&Millau de Lifetime Achievement Award in ontvangst mogen nemen. Maandag 5 februari presenteerde Gault&Millau de awardwinnaars en haar nieuwe gids.

Het Nederlands team Bocuse d'Or. Vlnr. Chef Marco van der Wijngaard, coach Arjkan Speelman en commis Stijn de Jong.

Tweesterrenchef coacht Nederlands team Bocuse d'Or in speciaal ingerichte wedstrijdkeuken

Tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam heeft de rol op zich genomen van coach van het Nederlandse team dat in maart in het Noorse Trondheim strijdt voor een plek op het hoogste podium van de Europese finale van Bocuse d'Or, de meest prestigieuze kookwedstrijd ter wereld.

Onno Kokmeijer: 'Toen ik het Arjan vertelde barstte ik in tranen uit' Foto's: Elmer van der Marel

Onno Kokmeijer: 'Voor mij nu geen eigen restaurant'

Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in gastronomisch Nederland. De voormalig chef van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu begint te lachen wanneer we dit hem voorhouden. 'Ja, er gaan veel verhalen rond in de horecawereld.' Aan Misset Horeca vertelt Kokmeijer wat hij nu écht gaat doen en hoe hij de afgelopen periode heeft ervaren.

Wijnhuis Penfolds presenteert wijn én champagne aan 'leading ladies'

Wijnhuis Penfolds presenteert wijn én champagne aan 'leading ladies'

Fourcroy Nederland organiseerde in samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura en het Australische wijnhuis Penfolds een Leading Lady Lunch om te markeren dat Penfolds een nieuwe senior wijnmaker heeft in de persoon van Stephanie Dutton. Dutton begeleidde een wijnproeverij via een online verbinding met Australië.