Frank Uphoff heeft ruim twintig jaar ervaring in het vak. Hij werkte onder meer als chef de partie bij Château Neercanne, destijds -2007/2008- bekroond met een Michelinster. De afgelopen maanden heeft Franbk Uphoff samen met de keukenbrigade van Hilton The Hague de laatste hand gelegd aan de nieuwe menukaart voor Restaurant Pearl, die vanaf donderdag 14 april gevoerd wordt.
Gouden Pollepel
Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague: 'Na het vertrek van Edwin van den Heijkant hebben we de tijd genomen om te zoeken naar een waardige opvolger. Met Frank hebben we een vakman naar Den Haag gehaald met een toekomstvisie die aansluit bij Hilton The Hague en Restaurant Pearl na het winnen van de Gouden Pollepel afgelopen jaar.'
Streekproducten
Frank Uphoff: 'De afgelopen maanden heb ik al mogen ervaren dat de keukenbrigade zeer gepassioneerd te werk gaat met als eindresultaat een nieuwe veelzijdige menukaart, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Ik ben er dan ook trots op deel te kunnen uitmaken van dit professionele team.'