Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent

Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent

Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.

Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'

Commando Ray Klaassens over horecaleiderschap: 'Team kopieert gedrag leider'

Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava deelt Ray Klaassens, voormalig officier van de Special Forces en bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, inzichten over persoonlijk leiderschap en samenwerking.

Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'

Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'

De nieuwste generatie jongeren, zo tot ongeveer 23 jaar zijn een grote uitdaging voor de oudere generaties horecawerkgevers en leidinggevenden. Deze jongeren hebben namelijk veel hogere verwachtingen dan de oudere generaties, en zij zijn sneller gedesillusioneerd. Hoe stuur je ze aan en motiveer je ze om hun werk in de horeca goed te doen?

Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn

Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn

Alex Verburg (57) is eigenaar van de succesvolle horecazaken Gusto, Oliva, Post en Het Gemaal.

Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom

Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom

Uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector blijkt dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft bereikt.

Chris Severijns (l), Tom Caron en Raymond Wilders

Platform Soigné automatiseert hr-functies in de horeca

Raymond Wilders, bekend van Formitable, heeft een nieuwe uitdaging. Samen met zijn team heeft hij een hr-platform gebouwd.