Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom

Recordaantal mensen werkt in de horeca: grote instroom én hoge uitstroom

Uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector blijkt dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft bereikt.

Chris Severijns (l), Tom Caron en Raymond Wilders

Platform Soigné automatiseert hr-functies in de horeca

Raymond Wilders, bekend van Formitable, heeft een nieuwe uitdaging. Samen met zijn team heeft hij een hr-platform gebouwd.

Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd

Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd

De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van financiële middelen tot werksfeer en motivatie-tips.

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'

Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal de Ziggo Dome het toneel zijn van een feest dat 15.000 horecaprofessionals samenbrengt om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken

Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken

Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling, maar ook door het geven van aandelen en mede-eigenaarschap. Er zitten wel haken en ogen aan.