Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
Alex Verburg (57) is eigenaar van de succesvolle horecazaken Gusto, Oliva, Post en Het Gemaal.
Alex Verburg (57) is eigenaar van de succesvolle horecazaken Gusto, Oliva, Post en Het Gemaal.
Uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector blijkt dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft bereikt.
Raymond Wilders, bekend van Formitable, heeft een nieuwe uitdaging. Samen met zijn team heeft hij een hr-platform gebouwd.
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van financiële middelen tot werksfeer en motivatie-tips.
Hoe voer je een beoordelings- of functioneringsgesprek met je medewerkers?
Na drie succesvolle edities brengt Bidfood de hele horecawereld weer samen voor het grootste personeelsfeest in de horeca. Op maandag 16 december zal de Ziggo Dome het toneel zijn van een feest dat 15.000 horecaprofessionals samenbrengt om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten.