Daartoe opent Ladage op 11 februari de eerste Bram’s Gourmet Frites. Een nieuw concept waarbij friet wordt verkocht vanuit een zwarte zeecontainer. Het wordt een franchiseconcept dat Ladage graag in het buitenland wil inzetten.
Stoofsauzen
De typisch Hollandse frietsauzen moeten daarbij plaatsmaken voor vijf verschillende stoven, die samen met sterrenkok Herman den Blijker zijn ontwikkeld.
Verkrijgbaar: Pulled pork BBQ stoof, Captains beef stoof, Asian chicken stoof, de vegetarische Truffle mushroom en Pumpkin veal stoof.
Hoewel een nieuwe formule, blijft de basis precies dat, waarmee Ladage groot is geworden: verse friet. De frieten worden letterlijk voor de neus van de klanten gesneden en met schil en al verwerkt.
5 P’s
Iedere Bram’s container wordt kant en klaar afgeleverd op locatie, is volledig ingericht en de lokale franchise-ondernemer kan er meteen mee aan de slag.
Konden vroeger enkel Ladage-medewerkers doorgroeien tot franchisenemer, bij Bram’s zijn nu ook ondernemers van buitenaf welkom. Woordvoerder Rocco Ladage: 'We zoeken mensen die 100% passen bij het DNA van Bram’s. Dus mensen die onze vijf P’s begrijpen en omarmen: Passie voor de Perfecte Patat en Plezier in Presteren.’
De eerste zeecontainer komt op de Kop van Zuid in Ladage's hometown.