‘Voor ons is het winnen van het Gouden Fust een ‘bekroning’ op ons werk en een verdienste van het hele team', aldus John Baaij van De Kroon. Het Gouden Fust is onderdeel van het kwaliteitsprogramma ‘Goed Getapt’ van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op alle facetten van het vak.
Gouden Fust, Zilveren Fust, Bronzen Fust
Ben de Putter, regiodirecteur Heineken Nederland van Zuidwest-Nederland: ‘Hotel Restaurant Café De Kroon is de terechte winnaar over 2018. Er hangt een heerlijke Zeeuwse gastvrijheid en de onderneming blinkt uit in service en beleving.' Het Zilveren Fust 2018 ging naar Café De Coehoorn in Grave en het Bronzen Fust 2018 was voor Het Hoofdkantoor in Steenbergen.
Heineken Nederland faciliteert al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Op die manier probeert de brouwer samen met de ondernemer de gasten zo optimaal mogelijk te bedienen en er voor te zorgen dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt.'