De nieuwe hotspot opent op 6 oktober aan de Kruiskade 26 in Rotterdam, in het pand waar voorheen de Club zonder Concessies zat. De club is verdeeld over twee etages. De kelder is Vuig en deze gaat geroemd worden om zijn goede audio, zegt Sfeerhoreca, het bedrijf van Chiel Jongejan.
Vuig
‘Het is een donkere en intieme club voor liefhebbers van de underground sound. De clubavonden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag gaan de feesten door met een afterparty gevolgd door een ontbijt bij Vief, boven om 10 uur.’
Vuig gaat twee concepten gebruiken van Manuela Goncalves Tavares, een live music avond en een club avond. Manu Kookt is bekend van restaurant Toko94. In tegenstelling tot eerdere berichten staat ze er niet in de keuken.
Vief
Bij Vief staat Joey Macnack achter de kachel. Hij is ook bekend van Toko94 en serveert eerlijk eten, zeven dagen per week. Op het menu staat pindasoep, salade geitenkaas met wilde spinazie en een clubsandwich Vief met een chutney van mango en kerrie. Vief serveert cupcakes van Roxy Paay, het nichtje van Patricia Paay.
SfeerHoreca van Chiel Jongejan beheert de volgende horecabedrijven in en rondom Rotterdam: Café Fout, The Vip Room, de Apres Skihut, Hot, De Beurs, Vief + Vuig, Get Back, Saint-Tropez en de Water Skihut in Hoek van Holland.