De deuren van Vooreenmaand gaan op 1 augustus open. 'We delen graag waar wij blij van worden', is het motto van het tijdelijke onderkomen.
Dit jaar stelt Beuk tijdens Restaurant Vooreenmaand de keuken van zijn moeder centraal. Hij geeft er zijn eigen draai aan en presenteert verrassende, bijzondere gerechten op basis van de ingrediënten waar hij zelf mee opgroeide. Dit doet Ramon in de vorm van drie amuses en een vijfgangendiner. Het menu wisselt wekelijks, dus in vijf weken presenteert Ramon 40 nieuwe gerechten.
Gasten hebben de mogelijkheid mee te kijken in de keuken. Ze mogen zelf een schort voor doen en een handje helpen en zo ervaren hoe het er in een professionele keuken aan toe gaat. 'Elke avond verloopt bij ons anders. We weten immers niet vooraf wie onze gasten zijn. We weten ook niet wie op welke avond een stukje entertainment komt toevoegen, dat is elke avond weer een verrassing.'
Gasten die komen eten bij VooreenMaand steunen het World Food Prorgramme.