Gasten willen massaal buiten zitten als het zonnetje nog maar iets schijnt. Ze verwachten dan direct een topbeleving. Dus deze dagen vraag je je van alles af.
Wat is de staat van het buitenmeubilair, moeten we meubilair aanschaffen, parasols, heaters? Kunnen we nog iets met aankleding, verlichting? Is de terraskaart up-to-date met hardlopers, herkenbare favorieten en nieuwe gerechten? Is de drankenkaart op orde? Staan er genoeg alcoholvrije opties op en cocktails?
Zo bereiden ondernemers zich voor op het terrasseizoen
En als het terras staat en klaar is om gasten te ontvangen, dan komt service om de hoek kijken. Wanneer en hoe gaan we medewerkers trainen en voorbereiden? Heel belangrijk, want een goede bediening maakt het verschil tussen een gemiddeld en een uitstekend terras. Medewerkers bepalen of gasten bij je terug komen.
Ten slotte voor iedereen die op zoek is naar een stok achter de deur voor zichzelf en voor de medewerkers: doe mee met de Terras Top 100. Meedoen dwingt je om met je team optimaal in te zetten op een succesvol terrasseizoen.
De competitie zet iedereen op scherp en zorgt voor focus op het terras. Het is een kans om te meten waar je staat en te zien waar je kunt verbeteren. Je doet mee voor de prijzen en je kunt het vieren met je medewerkers op het event van de bekendmaking. De inschrijving voor dit jaar is geopend.